top of page

Μισθοδοσία Ηλεκτρολόγων Πορθμεία

Συνάδελφοι,


Όπως σας είναι γνωστό, δυστυχώς, διαχρονικά οι ειδικότητες του Προϊσταμένου Ηλεκτρολόγου Ε.Ν., Ηλεκτρολόγου Ε.Ν. και Βοηθού Ηλεκτρολόγου Ε.Ν. δεν αναγράφονται στην οικεία ΣΣΕ των Πληρωμάτων Πορθμείων Εσωτερικού, με αποτέλεσμα να μην αναφέρονται σε αυτήν και η μισθοδοσία τους και οι εν γένει παροχές που τους αναλογούν.

Για την προσωρινή και μόνο κάλυψη αυτού του κενού η Ένωση μας ανέτρεξε στους σχετικούς μισθολογικούς πίνακες του Ν.Α.Τ., βάσει των οποίων υπολογίζονται και οι ασφαλιστικές εισφορές τους.

Προς αυτήν την κατεύθυνση σας επισυνάπτουμε στην παρούσα ενότητα τις σχετικές μισθολογικές καταστάσεις για τις ειδικότητες του «ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥ» και του «ΔΟΚΙΜΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥ», τις οποίες και βρήκαμε στις ως άνω μισθολογικές καταστάσεις του Ν.Α.Τ..

Τέλος, η Ένωση μας θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι έχει ήδη αναλάβει τις σχετικές πρωτοβουλίες και προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για την ένταξη των ειδικοτήτων του κλάδου μας στην οικεία ως άνω ΣΣΕ, ώστε να αποτελέσουν κείμενο της επόμενης ΣΣΕ, την οποία και θα υπογράψει η Ένωση μας.

ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΠΟΡΘΜΕΙΑ
.pdf
Download PDF • 60KB

73 Προβολές
bottom of page