top of page

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Π.ΕΝ.Η.Η.Ε.Ν.



Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη εορτή του έτους 2022 για τα παιδιά των μελών της Ενώσεως μας την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 σε παιδότοπο στον Πειραιά και μοιράστηκαν Χριστουγεννιάτικα δώρα σε όλα τα παρευρισκόμενα παιδιά στην εκδήλωση.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι η Χριστουγεννιάτικη αυτή εκδήλωση που ήταν θεσμός για την Ένωση μας τα προηγούμενα χρόνια πραγματοποιήθηκε και πάλι μετά από 17 ολόκληρα χρόνια.

Στο περιθώριο της ανωτέρω εκδήλωσης ο Πρόεδρος της Ένωσης μας σημείωσε ότι: «Η Π.ΕΝ.Η.Η.Ε.Ν. με τη νέα ηγεσία της έχει αλλάξει οριστικά σελίδα και πάει μπροστά έχοντας αφήσει οριστικά πίσω της τη στασιμότητα και τη μιζέρια του παρελθόντος. Η Ένωση δεν είναι κτήμα κανενός και ανήκει μόνο στα μέλη της και γι’ αυτά πρέπει να εργάζεται.»


Τέλος, θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι τα δώρα των παιδιών των συναδέλφων μας που είχαν δηλώσει συμμετοχή στην εκδήλωση μας, αλλά, λόγω υποχρεώσεων δεν κατάφεραν να παρευρεθούν, υπάρχουν διαθέσιμα και γι’ αυτό θα παρακαλούσαμε όπως επικοινωνήσουν με την Ένωση μας, ώστε να τα λάβουν.
















Για την Π.ΕΝ.Η.Η.Ε.Ν.,

Ο Πρόεδρος,

Ιωάννης Αγγελίδης


68 Προβολές
bottom of page